Corona / COVID-19

Al sinds enige tijd hebben wij te maken met het Corona-virus in ons land. Ook voor onze praktijk betekent dit, dat er (nieuwe) regels gelden om de veiligheid voor u en ons te kunnen waarborgen. Voor de komende periode houdt dat het volgende in:

-        De mondkapjesplicht geldt weer in publieke ruimtes. Wij vragen u daarom een mondkapje te dragen als u op één van onze locaties komt. In de behandelkamer mag het mondkapje af. Bij behandelingen die binnen de 1,5 meter plaatsvinden, vragen wij u wel een mondkapje te dragen. Wij dragen dan uiteraard ook een mondkapje.

-        Een afspraak kan alleen doorgaan als u of uw kind geen klachten heeft van: hoesten, verkoudheid en/of koorts. Meet thuis uw temperatuur en dat van uw kind. Indien u twijfelt of de afspraak door kan gaan, neem dan altijd eerst (minstens 24 uur van te voren) contact met ons op!

-        Binnen het hele pand, wachtkamer en behandelkamer houden we ons aan de 1,5 meter afstand.
-        Kom het liefst alleen. Indien niet mogelijk, mogen er maximaal 2 personen tegelijk naar binnen. Dit houdt in dat bijv. broertjes/zusje niet mee naar binnen mogen. Zij mogen ook niet wachten in de wachtkamer.
-        Zorg dat u/jullie op tijd zijn! Zo houden we de wachttijd in de wachtkamer zo kort mogelijk.
-        Voor de locatie Maasbree geldt: u moet zich altijd aanmelden aan de balie bij de assistente. Er kunnen slechts 8 personen plaatsnemen in de wachtkamer. Als er geen plaats meer is, dient u even buiten te wachten.
-        Na elke behandeling wassen wij onze handen en ontsmetten we de behandeltafel. Ook worden dagelijks stoelen, deurklinken enz. extra gereinigd.

Indien er vragen, twijfels of onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op!

Laten we goed voor elkaar en onszelf zorgen, dan kunnen de behandelingen op een zo normaal mogelijke manier doorgaan!

Afspraak maken na Corona?
Heeft u Corona gehad en zijn er stem- of ademhalingsproblemen? Kijk hier voor meer informatie, of neem contact met ons op.