Missie en visie

Hart voor Logopedie
Vanaf dag 1 van de opleiding waren we verkocht! Logopedie is leuk! Het omvat zoveel meer dan alleen maar goed spreken. De afwisseling in problematiek, het contact met de mensen en vooral het creatief kunnen zijn tijdens de behandelingen is wat ons drijft en enthousiast houdt in dit vak.

Ook blijven we op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen door ons lidmaatschap bij de NVLF, deelname aan kwaliteitskringen en het volgen van bij- en nascholing. We zijn dan ook beide geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. 

Hart voor Jou
We kijken niet alleen naar het logopedisch probleem/hulpvraag, maar zien ook de omliggende factoren die meespelen bij een succesvol therapieproces. We bieden individueel aangepaste zorg en willen daarin zo transparant mogelijk zijn. We streven daarom om innovatief te zijn in de behandelingen. We maken bijvoorbeeld gebruik van nieuwe ontwikkelingen zoals: social media, computer programma’s en vernieuwend therapiemateriaal en apps. Bij ons sta JIJ voorop!

Door onze ervaring in de verschillende werkvelden zien we dat samenwerking in zorg en welzijn van groot belang is voor iedereen. Samenwerking met andere therapeuten en artsen is belangrijk, maar net zo belangrijk is de samenwerking met ouders, familie, leerkrachten en andere betrokkenen! Het leerproces verloopt dan sneller en de patiënt is beter geholpen.

Hart voor Peel & Maas
Geboren en getogen in Kepèl (Panningen) en Dörp (Helden) weten wij uit eigen ervaring hoe fijn het is tussen de Peel en de Maas. We weten dan ook allebei wat het dorpsgevoel is. Net dat beetje meer aandacht. Dat is wat wij belangrijk vinden: dat iedereen een passende behandeling krijgt. Bij ons ben je GEEN nummer! Wij zijn ontzettend blij om alle inwoners van de kernen tussen Peel & Maas te mogen ondersteunen bij al hun logopedische problemen en/of (hulp)vragen.

Hart voor Logopedie tussen Peel & Maas